snö


hade på mig nån dag förra veckan. nu snöar det här!!
aixoaixo

kamerasamling
hemma finns en samling gamla kameror

i lördags dåI lördags fyllde som sagt Sanda och Amanda år, så jag och Mia köpte varsin cupcake till dem och sen firade vi i ännu en fin lägenhet och därefter blev det bar och klubb! Det var en fin kväll.

spana second hand och fotografera husfasader


fredagenHej! Igår har jag varit här en vecka, fast det känns mycket längre. Vi åt middag på nåt asiatiskt ställe och sen drack vi vin och åt snacks i Annas och Camillas sjukt fina lägenhet, det var trevligt. Ikväll ska vi fira Amanda och Sanda som fyller år!

såg ut så här igår:


två analoga
livet just nu

nu har jag vart här ett par dagar och hunnit spana in stan lite. allt är ju bara så idylliskt och pittoreskt att man smälter när man går genom gränderna. det finns fontäner, bagerier och uteserveringar överallt, och kaffet är precis så gott som man tänker sig. aaahhh sweet life.

la france

nu är jag här! känns typ så här bra:

garderob


har hämtat ut bilderna från min första analoga film. är nöjd bortsett från att 2/3 av bilderna tråkigt nog försvann. hur som helst. garderob. typ allt det här utom en klänning, en kofta och en blus ligger nerpackade i väskor nu. imorgon flyttar jag till frankrike.

pärlkrage

 

i lördags firade vi min födelsedag och en annan grej, bra kväll!! fick fina presenter, bl.a. handdesinfektion! och den här balla pärlkragen och lite annat.

levi's


mammas gamla 501:or

vallie och hunden


flourtabletter

kommer ihåg en insändare till kamratposten som jag prenumererade på för en massa år sen. insändaren innehöll ett tips. tipset var riktat till alla stackars människor som inte tyckte om flourtabletter. tipset gick ut på att man kunde ta lite blockchoklad och smälta i en kastrull, och sen doppa flourtabletterna i chokladen. då blev flourtabletterna mycket godare.

ränder
klippte av ärmarna på en gammal tröja

BLONDE


köpte den här boken för de sista slantarna på mitt presentkort. försäljaren sa att den var bra men ganska seg. fan vad jag älskar när försäljare är ärliga och inte bara försöker få en att köpa det som är dyrast. har erfarenhet av hundratals "jo men vettu näre gäller hööörlurar va så äre ju så att du får varu betaaalar för va", så inser man att de för 129 spänn är sju gånger bättre än de för 299. hur som helst, hoppas boken är bra.

brigitte bardot
1 , 2

våren


en fin bild från förrförra våren bara

jane birkin


birkin.tumblr.com

alltså man kanske skulle ta å klippa lugg?

hos felson
min vän felson har en vägg med fina bilder och en fin spegel med en fin ljusslinga på

ny låt


har slitit som ett djur med denna så nu får ni fan lyssna. skulle egentligen vart en jättefin pianoslinga i sticket men min keyboard vill inte starta (fäller en tyst tår).

lykke

1 , 2

brorsan och bob

min brorsa gillar dylan.


beviset.

avslutar detta inlägg med en gif:

via julia

en svart 60-talsklänning jag ärvt av mormor


mamma hade den på en maskerad på 70-talet och hon och hennes kompisar kunde inte sluta skratta åt hur omodern den var. konstigt det där med mode alltså.

mjaaoooo


förra vintern.

johnny & winona
via blog.nastygal.com

typ snyggaste (ex)paret.

har lust att rita
elsa billgren
älskar hennes blogg.

moln


ett hundformat moln i augusti, från mobilkameran

verklighetsutflykt AB
jaja,
kan det bara bli vår nu?

all i can do
gav en sån här tröja till brorsan i julklapp och var tvungen att trycka en till mig själv också. hans är dock inte avklippt och fållad som min då.

nyårså var det 2012 då. har två nyårslöften: 1. inte gnälla och klaga på töntiga/onödiga saker. 2. ha kul. gott nytt år!!

RSS 2.0