2012 i photobooth

Har klippt ihop lite bilder från året som gått. Här kommer en liten årsresumé i photobooth:

1. Flyttade till Frankrike i januari, bodde i en tråkig och dyr lägenhet till en början. 2. Kvällen innan jag flyttade ihop med den unga kvinna som kom att bli min fina aixfru. 3. Vi hade inget internet i början så här hänger jag på café 4. I Lyon.
 
1. Hade snurrlugg. 2 & 3 Posade på mitt rum. 4. Hängde lite med mr Norstedt.
 
Vår altan <3
 
1. Eftermiddagssol på altanen. 2. Olivia hälsade på!! Så himla efterlängtad. 3. På Book in bar, mitt favoritpluggställe (bör sägas med fransk accent). 4. Smajl.
 
1. I juni flyttade jag hem till Sverige, kändes märkligt i början men vande mig rätt snabbt. 2. En blus. 3. Köpte nya skor. 4. Klippte lugg, (h)årets bästa beslut.
 
I mitt rum i höstas.
 
1. Jag och Mirjam som jag lärt känna på genusvetenskapen. Är så glad för alla fina människor jag träffat där. 2. Hej. 3 & 4 Hade ny tröja och fyllde 20.
 
Gott nytt 2013 allihopa!

20!

 
 
 
Fyllde 20 i onsdags, tänk så trevligt va! Ogillar annars att fylla år, men i år hade jag en riktigt fin födelsedag. Såg ut som på bilderna ovan med ny blå tröja från Emmaus.
 
Ikväll lyssnar jag på signaturmelodin till Sunes jul, äter kola och slår in julklappar.

tredje advent

 
 
 
 
en återfunnen tröja jag burit nästan hela veckan de få dagar jag rört mig utanför dörren.
 
glad tredje advent!
 

två analoga

 
 
marie på landet i somras och första frukosten i min och mias aixlägenhet.

myskatten


vinterlandet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snön ligger som gnistrande bomullstussar på träden och det är som ett sagoland när man öppnar dörren. Julkänslan har dessutom början infinna sig, jag känner mig så där barnsligt pirrig och förväntansfull. Särskilt när jag tittar på de här bilderna, de får mig att tänka på vintern på Saltkråkan. Det enda är väl den isande kylan, men den får man väl bara stå ut med. På fredag åker jag till Göteborg!

första advent

 

RSS 2.0